Du slipper kosta på dig en hel!

Fick in en fråga för någon dag sedan angående om man måste köpa en hel burk hos fitnessguru bland deras proteinpulver, aminosyror, pannkakspulver med mera när man inte riktigt vet vilken smak man vill ha.

Nej absolut inte! Det räcker med om man köper hem några små ” provpåsar ” som finns i alla smaker bland både proteinpulvret samt aminosyrorna. Just pannkakspulvret finns också i en liten provpåse men pannkakspulvret finns bara i en smak medans proteinpulvret onewhey finns i 8 olika smaker. Så det är verkligen toppen att man kan testa alla smaker för en liten summa innan man sedan fastnat för en smak och vill köpa den i burk.

Superbra jublogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>