Så skönt – denna dag blir bra!

Godmorgon! Torsdag idag redan, så otroligt skönt!

Ställde klockan tidigt för vill locka mitt hår men inser att jag glömt locktången hemma så får se om jag orkar ställa mig och locka med plattången, så komplicerat bara när man snabbt vill locka upp hela håret haha. Men har ju tid på mig, men kanske lockar lite mer och bara gå och lägga sig en timma till istället, fast njaa… Dagen idag tror jag kommer bli bra i alla fall, hoppas på det!

Lite lektioner, träning, sola, bloggen, vänner-tid och så maaat/Celsius – Min dag idag lite kort sådär  blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>