samarbetsförmågan är på topp!

Haha ja om det kunde vara så, så mycket enklare saker hade blivit då

Så här är det att den nya blogg är på gång. Jag trodde verkligen allt skulle bli klart igår och att den skulle släppas nu innan 13 tiden men får se hur det blir. Vi kommer flytta men när beror nu faktiskt lite på när allt vill börja fungera som det ska.

Mycket ”trafik” på den nya bloggen så den måste jobba igenom sig allt innan allt kan flyta på som vanligt. Skulle kunna släppa länken men känner faktiskt att det är lite roligare att vänta tills verkligen allt är klart och man inte behöver mötas av en stor röra. Så tyvärr dröjer det ett tag till. Men vad gör det, har jag vart här i 3 år så överlever jag nog ett tag till haha. Fast klart man blir sjukt ivrig i det nya, men jag måste ha tålamod nu.

Kram kram!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>