3 favoriter ifrån bodyfarm!


Här under ser ni tre olika förpackningar och de är till tre olika krämer som jag fått hem ifrån Bodyfarm för att testa. Den ena är en vanlig dagkräm, sen den andra är en ansiktsskrubb liknande som en kräm samt så har jag fått testa en dagkräm med ” Antirynk ” Jag gillar alla tre jättemycket och rekommenderar er verkligen till att testa någon av dessa tre krämer, eller varför inte alla tre.

Jag kommer i Januari månad hålla en tävling här på bloggen, priset kommer va produkter ifrån Bodyfarm – Kanske blir det dessa här under då… Den jag fick hem senast va den krämen i den lila förpackningen – Dagkräm med antirynk. Den tar jag varje gång jag tvättat av mitt ansikte, morgon samt kväll.

Himla effektiv, mjukgörande sen luktar den otroligt gott också :)

HÄR kommer ni till Bodyfarms hemsida!

IMG_0953IMG_0960

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “3 favoriter ifrån bodyfarm!

  1. Hej michelle!
    Jag har en fråga till dig!
    Skulle du kunna vara tillsammans med någon som är mycket längre än dig? Alltså iallafall 1.85 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>