Det ena sponsorpaketet…


Igår så hämtade jag ut lite paket på posten som jag visade igår, men ni fick ju då inte se direkt vad som fanns i dem men jag tänkte avslöja vad som fanns i det ena. Massa massa bikinis i alla möjliga olika färger och modeller – såå snygga va dom. Jag kommer hålla en tävling i helgen där jag lottar ut en av dessa här på bloggen. Missa inte det!

Är det nu man ska boka en utlandsresa för att kunna använda dessa och slippa vänta ända fram till sommaren haha. Älskade verkligen den rosa med leopardmönster :)IMG_0951

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>