Hejsan!


Men hej på er :)

Vet att bloggen fått lida idag, men usch så dåligt jag har mått idag. Har nu dock blivit lite piggare, vilket är tur det! Kallsvettas, mått illa och haft jätteont i mitt ben. Nu har jag ätit massa mediciner så hoppas det ska underlätta lite för mig. Får se vad som händer nu ikväll, hålla tummarna på att jag inte blir sämre så att jag kan hitta på nått.

Känns så knas att imorgon 00:00 går vi över till 2015 – riktigt galet!

Ska försöka få ihop ett inlägg imorgon med mitt 2014, va lite önskningar om det :)

IMG_2123.JPG

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>