Jag har fått lära mig nu…


Jag är heller singel än att slösa min tid på någon som inte kommer ta mig på allvar.

Jag gläds hellre åt andra par som är lyckliga och ärliga mot varandra än att vara i ett förhållande där jag ska va orolig och olycklig, rädd för att bli sårad och otroligt rädd för att inte få veta saker som händer bakom ens rygg.

Jag vill hellre vänta tills någon kommer och verkligen vill vara med mig. Någon som inte väljer att festa fler helger än att mysa och umgås med sin tjej, inte heller någon som är så pass beroende av att ha kontakt med andra tjejer via sociala medier, det är bara så äckligt och riktigt otäckt beteende!

Vill inte att någon bara ska komma och rusa in i nått förhållande med mig och spela ett spel. Alltför många människor vill bara ” ha kul ” nu för tiden, vilket är en bra orsak i vår ålder, jag klandrar ingen för det, det är normalt. Men att ha den ursäkten när man är i ett förhållande med någon är riktigt vidrigt, man blir skadad rejält eftersom personen väljer att ” leva loppan” och känner att h*n kan göra precis vad som och har hoppet om att ens partner inte kommer få reda på så mycket.

Man blir verkligen rädd för att ”gå vidare” när man fått va med om så pass sjuka grejer själv. Ska man verkligen våga släppa in någon annan, ska man verkligen tro på allt som sägs, ska man verkligen kunna lita på den eller den personen. Har slutat tänka på sånt här, har slutat hoppats och jag har också slutat tänka tillbaka.

Har istället lär mig det jag skrivit ovanför.

 

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>