Överdrivet snäll nuuu haha…


Min kusin kom med en ide till mig nyss haha…

Michelle varför lånar du inte ut outfits för imorgon nu när du har för många och bara kan använda en själv ändå. Vet du hur många som har panik på vad dem ska ha på sig imorgon, exempelvis jag

Viken grym ide typ. Vet själv hur glad jag skulle bli om någon bara ville låna ut nått till mig i sista sekund och rädda min kväll om jag skulle suttit i en knipa där jag verkligen inte visste va jag skulle ha på mig. Och eftersom det är sista dagen på året varför inte va lite extra snäll?

Sååå bor du här i lilla Mönsterås hålan eller snarare kan ta dig till mig imorgon, så absolut fritt fram att låna någon utav dessa här under. Har dock själv inte bestämt mig helt för vilken jag ska ha, men inom kort så har jag det haha. Till och med kläder här under som har lapparna kvar och aldrig är använda. Allt är i storlek XS!

Skriv till mig på sms, facebook eller vart som, så kan vi nog fixa det 😉Bild1Bild1

 

 

 

 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Överdrivet snäll nuuu haha…

  1. Hej,
    Detta för att informera allmänheten om att fru, har Debra Morgan privat lån långivare öppna upp en ekonomisk möjlighet för alla i behov av någon ekonomisk hjälp. Vi ger ut lån till 2% ränta till privatpersoner, företag och bolag under en klart och begripligt sätt och kondition. Kontakta oss idag via e-post på: (morgandebra816@gmail.com)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>