Paket och onödig shopping!


God kväll sötnosar!

Kom nyss hem ifrån Kalmar. Blev en tripp in dit för akut ”nyårs outfit shopping” Fick sms i söndag ifrån posten att jag hade paket ifrån Nelly.com att hämta, alltså mina två nyårs outfits jag beställt. Hade panik idag när jag märkte att dem inte kommit då jag inte kunde hämta ut dem ( hur mysko?) så blev att åka in till stan och akutshoppa en outfit. Hittade faktiskt en grymt snygg så blev riktigt nöjd!

Kommer hem nyss och så ligger mitt paket ifrån Nelly nertryckt i brevlådan tillsammans med ett annat paket som jag inte hade någon aning om. JAAA mina outfits hann komma fram. Öppnade sedan det gröna paketet och vad fanns i den? Jo en till supersnygg klänning ifrån min underbara sponsor InTense, en liten jul/nårspresent som kom som en liten överraskning. Har plötsligt 4 outfits att välja mellan nu inför imorgon.

Haha kände nu hur onödig stress shoppandet idag blev, men va gör det när outfiten jag hitta va supersnygg. Kan slänga upp bild på alla 4 imorgon så kan ni få se och va med och bestämma 😀

IMG_2127.JPG

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>