Mitt 2014!


En sak jag tycker är så drygt och standard är när folk skriver i Januari gjorde jag det, i Februari hände det, i Mars blev jag kär, i April fyllde jag år, i Maj köpte jag mig en hund, i Juni badade jag i havet osv osv… Ah men ni fattar grejen. Istället kommer jag ta och skriva lite under de meningarna/frågorna här under.

Hoppas det uppskattas annars får jag väl köra standard grejen nästa år lixom 😉

Största framgången?

Oj det måste jag säga både ha vart min träning samt min blogg. Träningen har verkligen gått superbra och det har bloggen också. Har gjort stora förändringar på min kropp, blivit starkare och verkligen kämpat och gått in för det. Bloggen har vuxit rejält och jag har under året fått mig en hel del sponsorer, erbjudanden och en flytt ifrån nattstad till hit med otroligt mycket mer förutsättningar.

Största misstaget?

Fortsatte i samma spår där jag blev sårad, mådde otroligt dåligt och va nästintill helt förstörd. Mitt 2015 kan bara bli bättre och jag har verkligen kämpat med att kliva utanför de spår och in på ett annat.

Har du varit kär?

Hmmm ja... I Januari va jag kär och lycklig, sen i februari hände det jag än idag och troligen aldrig kommer kunna se förbi eller sluta tänka på.

Tre roliga händelser?

När jag va utomlands med en kompis i Juni. När jag fyllde 18, åh det va sååå roligt! Sen måste det nog ha vart när jag va på Kalmar Fashion Week, det va också jätteskoj. Vart med om så mycket men dessa tre händelser är verkligen sånt jag kommer komma ihåg.

Bästa du fått under året?

Oj va svårt att välja. Alltså de bästa måste ju ändå va alla mina underbara sponsorer som skickar ut produkter till mig varje månad. Fitnessguru, Bodyfarm, Xbeauty, MadLady, Kimstore, Intense, Loelle, Celsius

Vad gjorde du på din födelsedag?

Den va så speciellt, fyllde ju 18 hihi! Sent på kvällen dagen innan den 24 (alltså min födelsedag) blev jag utbjuden på spa. Så vi va där fram tills att klockan slog 00:00 och jag fyllde år. Sen på dagen fick jag besök av vänner och massa underbara paket, god mat och dagen va bara så perfekt!

Finns det nått som skulle kunna gjort ditt år bättre?

Ja om jag själv inte hade valt att fortsätta i samma spår som jag blev förstörd och riktigt sårad i. Hade så svårt att inse en massa och det har jag än idag, därför det är så svårt att glida in på ett annat spår bara sådär. Men jag kämpar, riktigt riktigt mycket!

Vad har du spenderat mest pengar på?

Amen den vart ju svår… eller? Haha Celsius – lätt!! Fram tills att jag blev sponsrad. Sen har jag slösat en himla massa pengar på frisör, men det kallar jag inte slösa för det är det bästa som finns att va hos frissan.

Nått tråkigt som hänt?

Måste vart när jag kom på att ett gäng ”vänner” va riktigt taskiga bakom min rygg, och sedan hade väldigt svårt för att stå för det och jag är än idag riktigt besviken, ledsen och tycker bara hela den grejen är riktigt sjukt, hur vänner velat göra så mot en och valt att göra det tillsammans flera stycken. Hemskt.

Mest stolt över?

Hur jag bara fortsatt kämpa utan att stanna på vägen för människor som hatar mot mig och är elaka. Hur jag har slitit på gymmet och hur mycket tid jag lagt på min blogg och lyckats få den ännu större. Även stolt över att kunna hjälpa andra så pass mycket som jag gör, alltså att jag lyckats inspirera och fånga upp människor på vägen och gjort dem intresserade till träning och att få hjälp av mig.

Nått du kommer göra på ett annat sätt nu under 2015

Finns säkert massa, kommer dock inte på nått så nu. Vet i alla fall att jag ska fortsätta kämpa med träningen, komma ut och tävla lite med storhäst och så ska jag bara fortsätta va envisa, snälla jag.

 

 

 

 

 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Mitt 2014!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>