Nyduschad och stressad!


Rubriken är passande just precis nu haha :)

Har precis duschat och ska nu packa ihop lite saker, bestämma mig för en outfit ( inte gjort det än ) sen sminka mig lite innan jag sedan får skjuts hem till Fanny av mammsen. Fixar nog mitt hår där då vi ska va där ca 2 timmar innan vi sedan ska iväg på kvällens skojsigheter. Mitt i all stress så sitter jag och smaskar på någon mysko chokladbit so jag fick av mamma, aldrig smakat dessa tidigare och kan inte riktigt avgöra om jag tyckte dem va goda eller icke haha. En iskall Celsius sitter jag och smaskar på också under tiden jag skriver ihop detta inlägget.

Va ska ni göra ikväll? Fest, hemmamys eller vad har ni för planer? 😀

IMG_2143.JPG

 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Nyduschad och stressad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>