Idag stod hoppning på schemat!


Som rubriken lyder :)

Idag fick Elsan följa med till ridhuset igen och idag blev hon hopptränad av Ronja. Blev inte jätte avancerat eller mycket men tillräckligt för att båda tjejerna skulle tycka det va skoj. Elsan va riktigt pigg idag, så kul att se henne så och speciellt att det går så bra för henne och Ronja. Kul att se att även hoppningen funkade hihi.

Blir så stolt och glad när jag ser att det flyter på så bra och man får höra massa fint om sin ponny och att hon är rolig att rida, de värmer i Michella hjärtat haha. Efter att stått och fått se när de hopptränade idag så längtar jag själv bara ännu mera till jag får göra det, åh är ju så underbart och otroligt skoj!

Två bilder från dagen!

IMG_3511.PNG

10914219_392536780920569_2124259554_n

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>