Kärlek…


Känns som jag varje dag ser minst en bild på Instagram där någon lagt ut en bild med text under som lyder ungefär såhär… ” Fan för Kärlek ” ” Kärlek, seriöst det suger ” ” Kärlek, varför finns de ordet..

Även läst mängder med långa inlägg på olika bloggar runt om där det skrivs hatiskt mot ” Kärlek” De är inget att ha osv osv… Vet ni vad, jag tycker kärlek är det mest underbara och finaste som finns! Oavsett om det är kärlek inom förhållande, vänner eller familj. Förstår inte när folk skriver att kärlek är nått av det värsta, att de suger och förstör. Skulle snarare säga att otrohet, missförstånd, lögner, brutna förtroenden och allt tjafs och bråk är sånt som suger, sårar en och förstör rejält, men inte kärlek minsann, det är underbart!

Tänk till och tänk om så ska ni nog se att kärlek faktiskt är riktigt fint och underbart <3

Tumblr_lhcy2ynqdl1qa6irdo1_500_large_largeTumblr_lht0pwvnvp1qd7aqmo1_500_largeTumblr_lh8wdsz6ao1qe9crio1_500_large

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>