Mellanmjölks Sverige!


Blir så fruktansvärt trött på hur folk orkar att hålla på kommentera över hur folk väljer att visa upp sig via sociala medier. Nu för tiden känns det som att det tydligen bara är fint och okej att visa upp sig om man har håriga ben, är rejält kraftig och har svår ansiktacne annars så skryter man bara eller spelar på sex, så tröttsamt!

Varför ska inte folk kunna få visa upp sig om dem vill det trots stora/små bröst, kraftig/tränad mage och inte behöva känna att det känns på nått sätt fel eller att folk kommer börja hacka på en direkt för man ” råkade” visa för mycket hud eller va stolt för att visa sin slimmade mage eller vältränade rumpa man slitit för att få.

Spelar lixom ingen roll längre med nått känns det som- Tragiskt…

Går du upp i vikt och det syns på en bild/ verkligheten, snackas det, går du ner i vikt snackas det. Vågar du stå för va du tycker och tänker och håller dig till dina åsikter får man skit för det. Precis vad man än gör så kommer personer runt om en att kritisera en.

Jag själv är stolt för den JAG är, hur JAG ser ut och vad JAG själv kämpat för att ändra/förbättra på min kropp. Vill jag visa upp det så ska jag få göra det om jag vill, precis som vilken annan människa som. Alla har den rätten att få känna sig nöjda för den man är.

Jag är skapad av mina föräldrar, jag är den jag är, lever livet dag efter dag, det är inte mitt val om du gillar eller inte gillar mig, henne, honom, vem som… Men att slänga ur sig dumheter mot personer runt om gör en fasen inte finare själv, det ska man ha klart för sig.

DSC_0925

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>