Blev sovmorgon och film!


Hejsan på er :)

När vi vaknade förut blev det att vi kollade film ett tag så nu ska vi fixa lite sen frukost sen så ska jag följa med Olivia till hennes stall. Sover nog kvar hos henne inatt också tror jag, så blir en myskväll även ikväll. Fast ikväll skippar vi nog chokladfontäner, godis och allt va det nu va vi åt igår, får se vad det ska gottas på ikväll istället.

Vi testade även igår kväll att göra hemmagjorda chips, resultatet på dem och om jag tyckte det va gott eller inte kommer i ett annat inlägg senare idag.

Kramisar på er!!

IMG_4615.JPGIMG_4611.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>