De hemmagjorda chipsen….


Som jag nämnde tidigare så testade jag och Olivia göra egna chips hemma igår, Olivia hade sett nått enkelt recept så vi ville testa helt enkelt. Behövdes bara två potatisar, lite olivolja samt salt och en fungerande mikro också :)

Vi delade potatisen i riktigt tunna skivor, sedan doppade vi bara ena fingertoppen i lite olja och drog över på ena sidan om potatisskivan och efter det lite salt som topping. Ca 3-5 min inne i mikron sen va dem klara!

Haha både jag och Olivia kan väl inte direkt påstå de va det godaste vi ätit, men vi smaskade i oss dem ändå…

IMG_4602.JPG

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “De hemmagjorda chipsen….

  1. Jätte bra tips! Testar nu jag också ☺️ Har man slut på gottesaker kan man alltid testa att göra eget 👍😊👌

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>