Lördagsmat och gladiatorerna!


Vi slängde ihop lite makaroner och stekte upp lite korv, så enkelt men så gott. Ligger nerbäddade framför tvn på madrasser, mysigt! Gladiatorerna går på tvn just nu så vi ligger och kollar på det, va biffiga gladiatorerna är alltså, haha knasigt galet. Vi får se vad vi ska hitta på när det är slut, kanske blir någon film tillsammans med lite chips och celsius.

Denna helg har verkligen varit så mysig, hade en jättebra kväll igår och har det jättebra och mysigt även ikväll, en riktig Olivia&Michelle helg blev det, va länge sedan vi träffades så jättekul att vi umgåtts hela helgen :)

IMG_4635.JPGIMG_4634.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>