Mystid i stallet!


Hejsan!

Eftersom jag ska sova hos Olivia inatt igen så hängde jag med henne till stallet så vi kom nyss hem därifrån. Va jättemysigt att få komma iväg till ett stall några timmar, titta när Olivia red och bara få va i lite stallmiljö, saknar det såå mycket alltså. Dock va det lite kallt om foten men den tinar nog upp snart haha. Precis ätit varsin Subwaymaka har vi gjort nu med, så gott! Olivia ska cykla iväg till affären och handla lite för ikväll då ska jag passa på att duscha av mig lite, känns säkrast att hålla sig inne än att åka med på pakethållaren i detta blaskväder :)

Hoppas ni har en riktigt underbar lördag!

IMG_4629.JPGIMG_4630.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>