Bara sluta upp! Ge er!!


Bild1Efter att idag fått läsa denna kommentaren blev jag faktiskt himla fundersam och ledsen på hur elaka människor det faktiskt finns som läser och följer mig.

Efter att jag fick va med om en allvarlig olycka, en stor operation och än idag, nästan 8 veckor efter olyckan tar mig fram på kryckor och har en jobbig smärta i hela min vänstra fot så va detta en kommentar jag verkligen inte behövde och en kommentar som verkligen inte ska slängas ut såhär mot någon.

Jag kan inte gå och har inte kunnat det på 8 veckor, min vänstra fot är krossad och jag har 3 olika plattor i min fot som håller sig på plats med hjälp av 8 skruvar. Att mina ben är slappa, små, äckliga och allt va jag nu fått höra är för för fasen inte så konstigt!!??

Nu får ni ursäkta ordvalet men för fan ge er!

Under dessa 8 veckor har jag varit på gymmet ändå, inte klagat eller hållt mig inne för jag tycker det är jobbigt-pinsamt-svårt osv (som många andra hade gjort och haft som undanflykt) utan jag har fortsatt träna och gjort passen efter vad jag känner att jag klarar av trots att jag tyckt det varit jobbigt att ha gips och en ständig smärta. Det är väl inte så konstigt att mina ben har krympt när jag inte kunnat utföra de flesta benövningar just på grund av att jag inte kunnat göra nått med hela mitt vänstra ben/fot.

Att få höra att jag borde äta mera mat och träna mer ben är bara sjukt hur någon kan slänga ur sig såhär mot mig efter att troligt vetat om att jag har gått med gips och är skadad. Och om det nu skulle va så att du som skrivit detta inte visste om att jag haft/har det såhär så är det fortfarande inte okej att slänga ur sig en sådan kommentar mot någon och i slutet ” hota” med ett ” Ta åt dig!!!!!”

Tröttnat på att så många tror dom är nått och är sååå sjukt OTREVLIGA såhär via anonyma kommentarer och tror ni kan bestämma över mig och tvinga mig att ta åt mig av saker ni sitter och skriver. Jag har en mamma, det räcker! Jag behöver inte femtioelva anonyma fegisar på internet som sitter och säger vad jag borde göra och inte göra, sen är jag snart 19 fyllda år så jag tror faktiskt jag själv vet vad jag ska äta och hur jag ska göra för att JAG själv ska må bra. Låt mig, min kropp och mina val jag gör va nu!!

Alltså jag blir så himla irriterad, ledsen och allt så ni anar inte! Inte för att jag tar åt mig av kommentaren i sig, tyck att jag har tunna, äckliga, hängiga hemska ben, det är okej. Men av tanken att personen tar sig friheten att tro att det är okej att berätta för mig vad som är dåligt på MIN kropp. Sluta upp med det direkt!!

Och bara för mina ben krympt/blivit slappa på dessa 8 veckor ( vilket är förståeligt! ) Så betyder det inte att jag slutat upp med träningen och kosten, absolut inte.

Ni får tycka vad ni vill om min kropp, men det är jag själv som bestämmer över den. OK?

IMG_4806.PNG

 

 

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Bara sluta upp! Ge er!!

  1. Idioter de finns asså! Glöm inte vilken stor inspiration du är till väldigt många och de är helt sagolikt vacker! Du är bäst!

  2. Vilka tragiska människor. Jag tycker du är vacker, ska bli spännande att se dig som modell. Du är en förebild för unga tjejer när du visar att man kan äta ”onyttigt” ibland och ändå ha en snygg kropp.

  3. Alltså hahaha skrattretande hur barnsliga folk är!! Jag har gap mellan mina ben och jag vet att folk tycker det är fult, och att man ser väldigt smal ut. Men som att jag bryr mig om hur andra tycker jag ser ut. Skulle inte tro det va! 😉

  4. Ville bara säga att människan som kommenterade detta är antagligen bara avundsjuk! Oavsett om du har ”smala ben” eller vältränade ben så är du en grymt bra inspirationskälla och att vara smal, vältränad och snygg kommer aldrig vara en negativ sak även fast vissa verkar tro det 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>