Kan ni bara ge er- LÅT MIG VA!


Måste du hela tiden ta så ” perfekta ” bilder, måste du verka så miss snygg, du visar bara din rumpa på bild, du skulle aldrig få för dig att ladda upp en ful eller oseriös bild på dig själv.

Alltså såna här kommentarer får jag faktiskt in rätt ofta på min blogg ifrån anonyma, dock inte på Instagram ( juste där syns ju allas egna namn, dum jag va som glömde bort det…..) HAHA! Nä men det är så fruktansvärt tröttsamt faktiskt och så sjukt pinsamt att slänga ur sig såna kommentarer speciellt om man aldrig träffat mig, pratat med mig eller vet hur jag är. Kan inte alla bara låta varandra va, sköta sig själva och låta varandra göra som dom känner för och respektera att vi alla är olika och väljer göra olika saker??

Men jag ska fatta mig kort och svara på era vanligaste kommentarer, gällande just bilder….

Måste du ta så perfekta bilder?

Perfekta?? Kul ni tycker dem verkar ”perfekta” eftersom de är de som skrivs i kommentaren. Är väl inte så tokigt att få till perfekta bilder, eller 😉 Tar mig mer än gärna faktiskt en bild efter ett svettigt pass på gymmet eller en bild när jag precis kladdat på mig lite glansigt babyrosa läppglans innan fest. Spelar inte så stor roll för mig om jag är ofixad, fixad, känner mig äcklig, fin osv…. Jag väljer att visa upp blandat och båda delarna så att allt alltid ska verka så perfekt stämmer absolut inte….

Måste du verka så miss snygg?

Vadå miss snygg? Jag ser ut så som jag gör, är bara mig själv- tycker du jag är ful eller snygg, det är upp till dig. Jag vet bara att jag är mig själv hela tiden. Jag går gärna dagar utan smink, i mjukisar och skitigt hår japp japp till och med i skolan eller till gymmet när jag är med kompisar mm… Så att jag ska framstå som om jag verka nån miss snygg är bara löjligt att skriva innan man har nån koll på hur jag faktiskt väljer göra ibland.

Du visar bara rumpan på bilder!

Kan mycket väl stämma in ibland, den är kvittot på allt mitt kämpande med träningen och jag är jävligt stolt över det och visar upp det om jag vill det. Stör det så är det bara sluta kolla på den helt enkelt.

Du skulle aldrig få för dig att ladda upp en ful eller oseriös bild.

Haha men då tycker jag vi avslutar med dessa goingar här under…. Synd inte du som slängt ur dig denna kommentaren uppenbarligen inte fått umgås med mig i några dagar för då hade dessa miner här under vart de du lagt på minnet och förknippat mig mest med efter ett tag skulle jag tro då det är såå jag :)

Jag vågar stå för precis den jag är och allt är inte så himla perfekt, verkligen inte! Jag är en helt vanlig person, vi alla vill väl visa våra bästa sidor men jag vågar faktiskt visa mina dåliga också och faktiskt visa ” fulbilder” trots att tusentals nu kommer läsa och se detta.

Tänk er för lite innan ni slänger ur er massa. Tack och hej!

Bild1

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Kan ni bara ge er- LÅT MIG VA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>