Min lilla ponny!


Hejsan och god kväll :)

Kom nyss till skolan efter att ha vart inne i stan en sväng samt hunnit med och handla lite också nu inför veckan. Fick skjuts in, vilket va skönt då jag hade en massa packning nu efter lovet när jag vart hemma i över en vecka. Innan jag åkte in till stan förut så va jag ute och hälsade på min lilla ponny. Saknar verkligen att pyssla med henne och träna tillsammans, borstade och pussade lite på henne, kunde bara inte låta bli :)

Söt som socker, smälter varje gång hihi!

IMG_7439-0.PNG

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>