Flaschar naglar och tänder!


Har nu fått sluta för idag vilket betyder att jag och Agnes snart ska åka in till stan för att möta upp Fanny och Tora. Blir en mysig eftermiddag och kväll med shopping och lite mat. Som jag nämnde tidigare idag blir det att testa massa sport-bhar idag, håller verkligen tummarna på att den klatschiga färgglada ifrån Gina sitter bra.

Hade lite tråkigt på håltimman tidigare så satt och ” lekte” i snapchat med lite roliga vänner där. Råkade både flascha mina sparande egna naglar ( nej skryter inte, har väl visst bara turen som fick magiska naglar som växer som ogräs och är stenhårda så det inte går av hehehe ) Mina sneda tänder kom i fokus på nån bild med, haha längtar verkligen till min tandställning sitter på plats, kan ju börja le sen igen om nått år eller två 😉

Nej nu ska jag inte sitta och skriva bort tiden utan vi hörs lite senare sen…

IMG_7676.PNG

La ni märke till det tomma hålet i min övre tandrad på bilden här ovanför? Haha där satt en tand så fint så för någon vecka sedan men blev sedan bortdragen av tandläkaren. Hålet försvinner sen när de andra tänderna har flyttats. Ända positiva med mina tänder just nu är väl att de är galet vita. Är väl dock inte så konstigt med tanke på alla tandblekningskrämer jag fått hemskickat senaste halvåret ( i onödan kan jag tycka med tanke på att jag snart täcker mina tänder med massa skojsiga järnsaker haha…

IMG_7675-0.PNG

 

 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Flaschar naglar och tänder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>