Resten av denna fredagen!


Hejsan på er :)

Såå skönt att vara hemma nu hos familjen för lite mys denna helgen. Ikväll ska jag hem till Fanny och leka med henne, haha vi ska säkert kolla Let´s Dance och bara ha det mysigt och sådär knasigt som vi brukar, alltid lika kul att va med henne. Ska iväg nu först och handla lite med mammsen så får jag skjuts hem till Fanny sen. Hoppas ni får en riktigt härlig och bra fredagskväll finisar!

Vi hörs lite senare sen. Bjuder på två nytagna bilder :)

Bild1

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>