Mat, mello, mys och musik.


God kväll på er :)

Nu kan jag sitta och blogga i lugn och ro, inte känna mig som en dålig barnvakt som sätter sig framför datorn istället haha, har faktiskt fått han att somna nu. Vi gjorde tacos tillsammans förut och hade lite fredagsmys framför melodifestivalen. Nu sitter jag i soffan och lyssnar på lite musik och väntar på att min andra bror ska komma hem snart, han har vart och spelat match så han lär väl somna direkt när han kommer hem, får helt enkelt underhålla mig med lite bloggning, soffhäng och musik. Inte så tokigt ändå!

Morgondagen har jag inte planerat än. Tänkte att jag skulle ställa klockan trots att det är söndag, vill komma upp i tid imorgon. Morgonträna sen lyxa frukosten det är vad jag har bestämt inför imorgon i alla fall, sen får jag se vad dagen imorgon har att bjuda på.IMG_3891.PNG

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>