Skön lördag, eller….?


Sov ända till halv 1 idag. Okej erkänner det va helt underbart skönt och rätt så behövligt men jag mår typ dåligt när jag sover bort halva dagen och sen blir jag extremt trött resten av dagen. Man kan tycka man borde va piggare eftersom man sovit länge men snarare tvärtom för in del, jag blir tröttare…. För mycket sömn alltså!

Träningspasset gick väl helt okej ändå, kunde gått betydligt mycket bättre dock. Men visst ska en del pass va sämre än andra, såna kommer lite då och då och idag kom ett sånt. Kämpade i alla fall igenom mina övningar trots att det va sjukt jobbigt och jag hade ont i min fot, träningsvärken i armarna sedan onsdags( gör fortfarande ont haha….) och motivationen va rätt låg idag. Nu i alla fall ska jag duscha av mig, kanske piggnar till lite då. Ska vara barnvakt sen åt min lillebror, vi ska leka och sedan laga mat tillsammans.

Hörs lite senare! Kram på er och hoppas ni har en härlig lördag :)

Bild1

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>