Våga beröm er själva!


En sak som är himla viktigt är att berömma sig själv ibland och att man verkligen känner att man kan göra det också. Berömma sig själv för allt man gör och hur mycket man kämpar för sina mål inom olika saker. Det kan ju exempelvis va om man presterat bra på ett prov i skolan, kämpar sig igenom ett jobbigt pass på gymmet eller vinner någon typ av tävling.

Våga beröm er själva!

Jag själv berömmer mig själv ofta för hur jag orkar med allt det här med blogg, träning, samarbeten med företag, modellande och häst samtidigt som jag går i skola, är med vänner och har en underbar familj/släkt jag vill va mycket med också. Det är knappt så att allt går ihop, meeeen det går! Och det är enbart för jag envisas med att det ska gå och jag gillar verkligen allt så jag kämpar med att få ihop allt och få tiden till att räcka till.

Att varje dag stiga upp och tänka igenom sin dag är viktigt för mig, det är prio ett när jag vaknar. Att ha saker planerat har hjälp mig otroligt mycket för att jag ens ska ha haft chans att få ihop allt.

Vi alla har nog nått man kan känna sig stolt över. Medans en person kanske känner stolt och nöjd över sitt naturliga långa, tjocka hår ( som många andra tjejer drömmer om att ha ) kanske en annan person är stolt för man tog tag i att fixa sig ett körkort och lyckades med det. En sak jag själv är stolt över ( kanske småkonstig sak…) Men jag har otroligt lätt för mig att verkligen göra det jag bestämt mig för. Som exempelvis när jag körde mitt ”Nutellaförbud” Jag verkligen bara bestämde mig och gav mig fasen på att jag inte skulle äta det på flera månader, lyckades i över 5 månader innan jag sedan tog beslutet själv att smaska i mig några skedar en dag. Sötsaker och snabbmat över lag har jag väldigt lätt för att låta bli om jag väl bestämmer mig för det, vilket jag är otroligt stolt över då många tycker det är jättesvårt och jobbigt att lägga sånt åt sidan och hålla fast vid det.

Jag ska dela med mig av en rätt så bra mening här under. Den brukar jag alltid tänka på så fort jag får upp de där tankarna att det skulle va gott med nått ”tjockt” när man själv valt att lägga det åt sidan.

junk food you’ve wanted for an hour VS the body you’ve wanted for years

Att berömma sig själv tycker jag man gör allt för lite. Så jag tycker vi alla borde börja berömma oss själva lite mer helt enkelt och glöm inte att berömma era nära och kära också. Sånt värmer alltid och man själv känner sig glad för att berömma någon annan, det gör jag i alla fall. Tycker det är jättefint om man kan göra sånt!

Det kanske låter egoistisk att berömma sig själva, men nej det är det faktiskt inte. Alla klarar inte av detta och tanken att jag kan klara det är faktiskt helt underbart.

IMG_0334

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>