Smink på gymmet?


En sak som jag märkt av ökat en hel del i kommentarsfälten bland många olika träningstokiga som laddar upp bilder är att många får sig en hel del ”påhopp” varför man bär smink till gymmet. Jag har själv fått in några liknande kommentarer så jag tänkte svara på hur jag ser på detta med att bära smink när man är på gymmet.

Jag förstår inte riktigt grejen med att hata på tjejer som har smink på sig på gymmet. Jag tycker det är helt okej om man vill ha det. Men klart det kan gå till en viss gräns, man kanske inte kommer in där med träningskläder för att gymma och bär en make som man kanske brukar ha när man ska ut och festa eller liknande. Men jag tycker absolut att mascara, lite foundation och nått läppbalsam är helt okej att bära om man känner att man vill det.

Många kan tycka det är jobbigt att gå till gymmet och känna sig helt ”naken” i ansiktet om man i vanliga fall dagligen går lite sminkad, och på så sätt finns faktiskt de personer som struntar i gymmet just för det inte vill gå osminkade eller är lite oroliga på att folk ska börja hata mot en för man bär smink. Strunta i vad alla andra tycker, ha det du vill!

Man ska också tänka på att många som gymmar kommer direkt från jobbet/skolan och därför har smink på sig. Ser inget fel med det så länge man är där för att träna! :)

Va en kompis till mig som frågade mig när jag gymmade inne i stan sist om många på gymmet där jag är bär smink. Helt ärligt så är jag inte på gymmet för att kolla runt på vad alla andra tjejer har för produkter hit och dit i sina ansiktet. Jag är där för att göra min grej, inte för att bry mig om hur andra ser ut. Och helt ärligt, jag kan fortfarande göra min grej på gymmet trots om jag skulle bära mascara och lite foundation, det ni 😉

Haha man kan ju undra om den som tränar med smink verkligen gör ett sämre pass som alla verkar påstå, eller om det är den utan smink som har tid att granska andras utseende är den som gör det sämsta passet? Det är så mycket onödigt hat, sköt er själva istället! Sluta upp och va taskiga mot andra och ge fasen i vad andra gör för val gällande deras utseende.

Träna på hårt och se upp alla ni som hatar mot de som bär smink till gymmet så de inte kommer fram och frågar ut er varför ni glor så mycket, haha för det hade nämligen jag gjort till slut. Pusssss!

Bild1

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>