Tjejer sluta upp nu!!


Alltså på riktigt. Är så himla trött på tjejer som klagar på andra tjejer.

Varje dag ( oftast här på min blogg där man kan va anonym ) får jag höra något negativt om mig själv. Det är vanligtvis mer än fine. Jag brukar bara försöka tänka bort det mesta för jag har svårt att ta åt mig av vad en random människa har att säga om mig som för det första inte vågar stå för sitt namn och hellre ”heter” anonym, inte heller verkar veta vad som kan ligga bakom saker, eller aldrig någonsin har träffat eller pratat med mig i verkligheten.

Om en kille skriver att jag är ful, har äckliga ben och allt vad jag nu dagligen får läsa rör det mig inte i ryggen. Det händer som sagt varje dag. Efter alla år som aktiv internetanvändare har jag lärt mig att inte ta åt mig av nästan någonting – men att tjejer trycker ner andra tjejer tycker jag är helt oacceptabelt! Det är verkligen inte okej någonstans. Jag är 100% medveten om att jag är ful, äcklig, smal, har fula bröst och rumpa eller whatever i mångas ögon. Allas smak är ju olika och det är helt okej! Men måste man säga/skriva det då? Vad får man ut av det? Förstår inte.

Så onödigt, snälla sluta upp!

Senast va igår, då ploppade denna kommentaren in ” HAHA vart försvann dina bröst

Kommentaren här ovanför är vardagskommentar för mig när jag laddar upp bild framifrån eller ifrån sidan när man kan granska min bröstform och storlek helt enkelt.

Mina bröst har alltid suttit på samma ställe, ända sedan jag föddes och dem sitter där än idag, en bit under halsen och en bit över magen ( tror nog alla har dem på samma ställe, eller är jag helt ute och cyklar ). I vissa vinklar är dem stora, i vissa är dem små, ibland finns dem inte alls och ibland är dem i vägen. Asså sluta bara diskutera mina bröst!! – Tack! Jag är nöjd över dem jag har och träningstokig som jag är så har jag väldigt ”spökiga” bröst. Dem varierar storlek väldigt ofta lika så när jag har olika plagg på mig ( vilket det gör för alla andra tjejer också skulle jag tro) Klart som fasen brösten ser ut på ett annat sätt om man har på sig en bh, är utan bh, har träningstopp eller har pusch-bh och det är helt NORMALT! Jag vågar faktiskt bära olika saker. Jag kan gå till gymmet i en sport-bh, se helt platt ut och få blickar/kommentarer som tyder på ” haha vart försvann hennes bröst” Andra dagen kan jag gå i en bh som får upp bysten lite och får blickar och kommentarer som tyder på helt andra tankar och en annan dag kan jag komma till en fest med en klister-bh under en topp och få kommentarer om varför jag inte har bh på mig…. För mig spelar det absolut ingen roll, jag går i de plagg jag vill och jag vågar faktiskt det. Jag är nöjd över de brösten jag fått, varför ska man hålla på att hata på att de ibland är stora och ibland är små- SLUTA UPP! Finns betydligt mycket bättre saker att lägga sin energi på än att sitta och diskutera andra tjejers bröst såhär på internet, ge er! Riktigt löjligt och pinsamt bara!

Jag älskar mina bröst även fast jag ofta får kommentarer att dem är små och så vidare.

Alltså vem bryr sig? Vissa tjejer har små, vissa har mellan och vissa har stora. Man ska vara nöjd över hur man själv ser ut, för längst där inne är det bara personligheten som spelar någon roll och att hoppa på andra tjejer för hur dem ser ut och hur deras kroppar ser ut är för mig helt oacceptabelt. Alla är uppbyggda på olika sätt och ingen ska behöva få påhopp dagligen om delar på sin kropp!!

Har tröttnat rejält på att få kommentarer angående mina bröst. Man kan tyvärr inte på naturlig väg välja storleken på sina bröst. Och smaken är som baken mellan alla personer, men varför skulle inte en tjej duga precis som hon är? Oavsett om tjejen har små bröst så sitter ju inte vettet i brösten? Det handlar ju i slutändan ändå som sagt om hur man är som person och inte vad man har för form och storlek på sina bröst.

Som avslut på detta inlägg så tycker jag att det är upp till var och en om man är nöjd eller inte är nöjd och vill ha större/mindre bröst att göra precis vad man vill eller helt enkelt bara vill ha det brösten man fått. Det är inte upp till någon annan och absolut inte okej att slänga ur sig elakheter och påhopp såhär!

Ta er en funderare nu och särskilt ni tjejer som inte kan hålla fingrarna borta ifrån att slänga ur er dumheter emot andra tjejer. Skäms!

Kramar ifrån mig och va snälla mot varandra istället

DSC_0249

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Tjejer sluta upp nu!!

  1. Du har säkert hört det förr men allt handlar ju bara om avundsjuka. ”Tjejerna” har förmodligen inget modelluppdrag eller lika många följare som du! Dom är bara patetiska och kan förmodligen inte somna med gott samvete om kvällarna. Så länge du är nöjd med dig själv så ska du inte behöva tänka på sånt strunt.
    Spökbröst? fick du inte bli bikinimodell? Hahaha just keep it up!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>