Massa sötnosar!


Hejsan på er :)

Ber om ursäkt för det riktigt sega bloggandet. Igår eftermiddag åkte jag in till Kalmar för att shoppa sen hem direkt för att göra mig i ordning för fest, tog bussen in till O-hamn runt 8tiden igår kväll och va där till ca 3tiden inatt. Nu har jag vaknat och jisses va trött jag är haha. Inte så van att lägga mig så sent och sova såhär länge, vända på dygnet totalt ju- inte min grej! Drack inget igår men jag hade det jätteskoj och bra i alla fall, bara massa trevligt folk och massa söta tjejer som kom fram och pratade massa gott om att de läste min blogg, ville ta bild med mera, hur gulliga hihi? Va där med Moa och Lydia och dem är för härliga dem.

Nehe är det nu man ska ta tag i denna dagen, halva har ju redan gått…

IMG_0006.PNGIMG_9989.PNG

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>