Söndagsfunderingar…


… Alltså varför bloggar jag, instagrammar och lämnar ut mig så fruktansvärt mycket med vad jag gör, hur jag lever, hur jag mår, hur jag ser ut och vad jag tycker och tänker. Får ta så mycket skit varje dag så jag vet inte vad. Antar att jag får ”skylla mig själv” eftersom jag har flera tusen läsare dagligen på min blogg och lika så flera tusen som följer mig på Instagram. Men ändå, tråkigt att så många känner ett behov att hävda sig, klaga, gnälla eller rent ut sagt vara elak. Men alla söta kommentarer jag får av er överväger de dåliga gånger tusen. Ni är så underbara ska ni veta! Blir så glad för era kommentarer varje gång jag loggar in eller när jag laddar upp nått på Instagram. Läser varenda en. Tusen tack snälla ni! Och ännu gladare blir jag när folk verkligen kommer fram till mig och säger att dem läser och gillar min blogg, vill ta bilder och bara snacka lite- Det är jättegulligt verkligen!

Tycker ju det är såå skoj med bloggen och Instagram men som sagt ibland kommer dessa tankarna om att det är riktigt många som följer en, sådär lite knas känsla att veta att så många kommer se, läsa, tycka och tänka till. Men jag försöker alltid få det bra att överväga det dåliga och oftast lyckas jag riktigt bra med det vilket jag tror är en av anledningarna till att jag fortfarande driver vidare min blogg och har kvar min Instagramprofil för alla som följer mig där.

Kramar på er och tack ännu en gång för allt gulligt jag får in ♥

IMG_9436.PNG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>