Blev en kväll på gymmet!


God kväll sötnosar!

Bestämde mig förut att stanna kvar på skolan ikväll, tog mig ett gympass istället och nu har jag precis duschat och ska bara krypa ner i sängen och ta det lugn tills jag somnar. Ikväll fick benen och rumpan sig ett pass. Började på cykeln ca 10 min bara sen tog jag mig igenom 4 olika övningar ett antal gånger. Ett rätt så lugnt och kort pass men ändå rätt så bra. Älskar att avsluta mina dagar med ett gympass, somnar alltid så gott då :)

Knäppte en bild, insåg att nått blossade upp lite där på armen… Är det en muskel eller en liten klump där all nutella samlats bara, hmm..? Haha armar är verkligen inte min grej att träna. Tycker inte ens det är skoj att träna armarna men gör det ändå thihi, dock ingen armträning ikväll inte men råkade visst flexa armen lite där nere på bilden utan att jag märkte det när jag skulle knäppa bilden :)

Godnatt! Vi hörs imorgon igen

IMG_0388.PNG

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>