Fler tips på hemmaövningar!


För någon dag tipsade jag om övningar enbart för magen som man kan köra i hemmet. Dessa övningar är himla bra och lätta för både mage, rumpa, rygg och lår mestadels!

Inte behöver man dagligen gå till gymmet. Dessa övningar är himla lätt att slänga fram även hemma. När jag gör liknande övningar som här under brukar jag lägga upp som ett litet schema innan jag startar. Gör varje övning ett X antal gånger sedan under en viss tid. Tex 35 squats sedan direkt efter det på nästa övning och så håller man på så tills man är klar och känner sig nöjd. Man är inte klar när man inte orkar mer, utan när man nått de man satte upp i början av sitt pass. Tycker det är bäst att sätta upp rimligt med övningar och hur många gånger man ska göra de så man vet att man klarar av det, allt blir så mycket roligare då :)

Bild1

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>