Fredag!


Godmorgon :)

Fredag idag igen, åh såå skönt! Sovit första natten borta i mitt nya boende. Kul att bo tillsammans med Fanny igen nu och det är så mysigt här borta. Har idag bara två lektioner sen kommer min mamma in och ska hjälpa mig flytta det sista och tömma där jag bodde förut. Måste bara berätta en liten ” olydig” grej jag gjorde igår… Jag lånade Agnes isis och fick rida en liten sväng. Ni förstår nog inte den lyckan att fått rida lite efter mer än 14 veckor ifrån det. Ville rida min ponny hemma för någon vecka sedan men hon är så otroligt pigg och busig så inte riktigt vågat det. Blev bara lite skritt igår och mys i skogen ute i vårsolen – Såå underbart va det!

Kommer inte fortsätta rida, detta va bara en liten dum grej jag egentligen inte borde gjort men det ju faktiskt bra som tur va. Får vänta tills jag är helt okej i foten och det känns säkert innan jag börjar ordentligt. Trevlig fredag på er, vi hörs under dagen!

IMG_0635.JPG

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>