Härligt pass på gymmet ikväll :)


Hejsan och god kväll på er sötnosar!

En riktigt trött Michelle som sitter och skriver här på bloggen nu haha. Kom ifrån gymmet för en timma sedan ungefär, har ätit lite och umgåtts med resten här. Ikväll blev det ett riktigt bra pass på gymmet. 40 minuter på cykeln samt lite skojsiga rumpisövningar. Benen är verkligen helt slut nu men den känslan är så underbar 😀

Imorgon går jag bara halva dagen för sen ska jag in till läkaren då jag har tid där inne sen senare på eftermiddagen ska jag till frisören. Längtar verkligen till att se hur resultatet kommer bli hihi. Håller fortfarande på och skriver på inlägget angående kost och tänket kring det, får se om jag hinner få ut det ikväll annars kommer det imorgon. Vill få det helt klart så jag inte publicerar det halvdant.

Hoppas ni har en härlig onsdagskväll och jag ska bara ta det lugnt resten av kvällen. Skippade i att hänga med ut ikväll, hade aldrig orkat med det kände jag :)

IMG_1958.PNG

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>