Kost – olika produkter – Mitt tänk!


En vanlig fråga jag får in dagligen, antingen här på bloggen, Instagram eller meddelanden är hur min kost ser ut, vad jag äter på en dag, vilka kosttillskott jag använder, om det är nått jag inte äter och hur jag tänker kring kosten helt enkelt och vad man bör äta för att hålla sig i form.

Tänkte berätta lite här i ett inlägg och kan börja med att säga JAG ÄLSKAR MAT! Det går lixom inte försöka hålla det undan och jag har aldrig på nått slutat upp och äta helt och enbart hållt mig till ” specialkost” och mängder kosttillskott så funkar inte riktigt jag. Jag äter det jag känner för helt enkelt trots att jag tränar och tycker det är kul att se resultat på kroppen. Ibland sätter jag små förbud på saker men det är bara för att själv ha nått att envisas med och jag tycker sånt är kul!

Jag har hittat mig en balans som fungerar för mig, det är olika för alla för vi alla funkar olika när det gäller just träning & kost. Jag startar alltid mina dagar med frukost, gärna gröt, ägg, en Celsius samt en proteinshake lite senare innan lunch. Till lunch äter jag det som bjuds i skolan, undviker ljust bröd och mycket pasta annars äter jag det mesta, lika så till middag.

Försöker undvika att ” småäta” går inte och trycker i mig kakor, dricker saft/läsk eller snabbmat dagligen. Men bara för att jag tränar dagligen så har jag inte slutat äta allt som klassas för sötsaker ( så som godis med mera…) Någon gång ibland får man faktiskt unna sig och det är man värd när man håller igång dagligen.

De tillskott jag använder och som jag trivs med är;  Celsius dagligen- Det får mig en energikick innan gymmet eller om man är seg på morgonen. Proteinpulver brukar jag blanda ner när jag äter gröt samt så dricker jag ett glas BCAA om dagen och ett glas Maximizer 20 min innan träning. När jag bakar eller vill smaska på nått så brukar jag använda mig av två produkter ifrån Fitnessguru ( OneBake – Onepancake )

Håller man igång på nått sätt dagligen, gymmar, ute och springer, cyklar med mera så tycker jag man ska hitta sig en balans på sin kost som funkar för en själv och de aktiviteter man gör. Och jag har svårt att säga; Ät det, ät inte det, träna så och så och du får en formad och snygg kropp. Det funkar inte riktigt så och som sagt vi alla är olika och äter olika mängd sen har vi alla olika träningsscheman och uppsatta mål vi vill nå, inte sant :)

Försök hitta en balans på träningen och kosten som fungerar för just dig. Man kan även ta hjälp om det behövs såklart. Det fick jag göra i början :) Hoppas ni fick lite svar på era frågor och som sagt det är svårt att sitta och skriva exakt vad man bör och inte bör äta samt exakt hur man ska träna.

Kramisar på er och kämpa på ♥

IMG_1952.PNG

IMG_1183

201532583732742801761_sbig

IMG_1180

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Kost – olika produkter – Mitt tänk!

 1. Grymt bra fysik!
  Du har ju uppenbarligen väldigt bra metabolism och är som jag, har väldigt lätt att hålla vikten/gå ner i vikt. Tänk på att ”många” som läser inte har samma förutsättningar som du, men bra skrivit ändå!
  Inspirerande att se hur stor förebild du är för både tjejer och killar!
  Keep The good work up, om du startar en podcast får du gärna maila och säga till!
  Erre_mkk@hotmail.com
  / En ny läsare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>