Min kväll/natt


Hej på er sötnosar!

Vart lite frånvarande ifrån bloggandet nu, ska bättra på det idag! Regnar även ute idag och är mysväder så har tid för att lägga lite extratid på bloggen idag. Igår kväll åkte i alla fall jag och Fanny in till O-hamn och mötte upp Moa och Lydia innan vi gick bort till en fest. Hade det jättetrevligt verkligen och tanken va Fanny och jag skulle sova kvar men vi tog bussen hem vid halv 9 i morse och festen slutade typ 8, alltså så har jag inte sovit nått, haha eller Fanny och jag somna sådär 40 min i en säng sen gick vi bort till bussen och åkte hem.

Skönt att va hemma nu, ligga i sin egna säng och bara ta det lugnt. Får se om jag ska sova några timmar eller om jag struntar i en dags sömn, så knasigt! Bjuder på några bilder från kvällen/natten här under :)

Bild1Bild1

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>