Tillbaka till skolan :)


Hejsan!

Oj vad jag har sovit idag haha, eller försökt sova lite i alla fall. Eftersom jag bara sov 40 min typ mellan 6 och 7 i morse så va det skönt att ta bussen hem vid halv 9 och få lägga sig och sova lite hemma i sin egna säng. Är fortfarande sjukt trött dock men lite har jag fått sova i alla fall. Håller på att packa ihop lite grejer inför veckan. Jag får skjuts in till skolan om en timma ungefär så det ska bli skönt att komma till skolan redan ikväll och slippa åka tidigt imorgon. Blir en lugn och skön söndagskväll med inga måsten, så behövligt känner jag!

Härligt med ny vecka imorgon också. Massa träningstimmar på gymmet att se fram emot och så har jag ett litet spännande möte mitt i veckan också :)

IMG_1540.PNG

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Tillbaka till skolan :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>