Myskväll!


God kväll på er :)

Kom tillbaka för en timma sedan ungefär ifrån stan, blev lite mat och mys där inne. Nu sitter jag och myser med Agnes och Fanny i vårt kök. Vi dricker te och ska va duktiga och plugga lite.

Är typ ledig imorgon då jag inte har någon lektion på förmiddagen sen har jag en läkartid inne i stan. Åker in med Agnes och Fanny till stan, vi ska väl äta lite och springa in i några butiker skulle jag tro. Ett armpass har jag planerat sen på kvällen tillsammans med en ifrån skolan, dax för armisarna att kämpa lite igen 😉

Nehe nu sak jag dricka upp mitt te sen plugga lite, skönt med sovmorgon imorgon igen hihi!

IMG_2489

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>