Sent godmorgon!


Godmorgon sötnosar!

Idag fick jag mig en lång sovmorgon, ända fram till klockan 10:00 faktiskt, såå härligt! Jättetråkigt väder dock när jag kollade ut nu genom fönstret, regnar en massa…

Har i alla fall två lektioner nu efter lunch sen blir det nog en liten sväng in till stan. Ska sola och sen kolla om ett par saker i två butiker. Ikväll är det ett benpass på gymmet som väntas och det längtar jag faktiskt till, ska bli så skoj!

Hörs av om ett tag igen, slänger upp en till bild ifrån helgen på mig & Fanny :)IMG_2490.JPG

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>