Lång dag…


Hejsan på er :)

Oj vilken lång dag jag haft idag haha… Utan dator, internet och noll kontakt med bloggen ( små skönt idag dock ) Åkte in till stan vid 11 tiden med Fanny och Agnes, åt lite mat, gick på stan och jag va och kollade min fot igen hos min sjukgymnast. Härligt att höra att det går i rätt riktning framåt och jag haltar faktiskt mindre och mindre nu vilket är galet skönt! Va inne och åt på Ikea nyss också och laddar nu upp med en Celsius inför ett pass på gymmet om ca 30 min, benen och rumpen ska få sig ett pass ikväll – Taggad!

Ska visa i ett inlägg sen vad jag köpte i stan förut, två galet bra krämer som jag testade. Visar er lite senare sen, nu uppladdning för gymmet och ungefär en timmas träning så hörs vi sen!IMG_0941.PNG

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>