Tisdagmorgon!


Godmorgon sötisar!

Har lite sovmorgon idag så detta inlägg är faktiskt tidsinställt (fuuuskis) haha men tänkte det kunde va skoj att få ut ett inlägg lite tidigare idag. Av någon mysko anledning lyckas jag alltid få besöksrekord på bloggen de dagar jag bloggar segt och inte med så avancerade inlägg, så självklart… Haha igår blev det så, undra hur det kommer sig, skoj i alla fall :) Min klocka ringer vid halv 9 ungefär då är det dax för mig att kliva upp och fixa mig inför stan. Har som sagt inga lektioner och en läkartid efter 13 idag. Hörs mer när jag vaknat och startar upp datorn! Kramisar

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>