Proteinpulver – Sill och potatis


Måste bara tipsa er om att proteinbolaget nu kommit med en spännande nyhet, nämligen en påsknyhet haha! Proteinpulver med smak av potatis och sill – Drömmen ju 😀

Haha fast frågan är; Detta är väl ett förstaaprilskämt? Hoppas jag…. För är nog inte den ända som rynkar på pannan när man tänker tanken att dricka sill och potatis innan ett träningspass. Haha uscha vad äckligt det låter! Men vem vet detta kanske inte är nått skämt, hojta till om någon av er får hem en sådan smak och säg vad ni tyckte i så fall 😉IMG_2505.PNG

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>