Lite tankar, såhär tycker jag…


Jag tycker det är riktigt tråkigt att så många personer ser på en som en ytlig person bara för man har en blogg. En blogg kräver bilder för att ” gå runt” Men för mig är en blogg så himla mycket mer. Det är en plats där jag får uttrycka mig, tänka, tycka till, dela med mig och skapa. Jag har träning som mitt stora intresse. Bloggen bygger såklart i störta del av mitt intresse och min vardag och då hör det till att bilderna blir detsamma. Många undrar hur jag kan ladda upp bilder på min mage och rumpa, jo just för att jag dagligen lägger tid på träning, kämpar med att se resultat och har valt att dela min vardag här i bloggen, för varför ska jag sitta och ladda upp bilder på femtioelva olika sminkborstar och jämföra vilka som är bra/dåliga när det inte intresserar mig ett dugg som istället någon annan bloggare har som vardagsgöra.. Jag blir så ledsen när personer ser ner på en så fruktansvärt mycket! Hatar mot en som om man vore en hemsk person för man laddade upp en sån eller sån bild.

Tror många har svårt att acceptera att vi alla har olika intressen och att vår vardag ser helt olika ut. Medans någon annan är nöjd över sina nya och dyra sminkborstar ifrån kicks och laddar upp bilder på det så är en annan nöjd efter ett svettigt pass på gymmet och laddar då istället upp en tränings eller formbild.

Kan man inte acceptera att vi alla bloggare är olika och har olika intressen, håll er då till de bloggar där det skrivs och visas bilder på sånt som intresserar dig. För varför sitta och läsa någons blogg dag efter dag om man ändå bara är där för att slänga ur sig elakheter och hatar mot personen.

IMG_0334

 

 

 

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Lite tankar, såhär tycker jag…

  1. Hej Michelle!

    Hoppas verkligen du ser detta, har en fråga ang. ditt löshår som jag antar att du har på bilden(?) rätta mig im jag har fel hahah 😉 men vad har du isf för längd på ditt? Tacksam för svar!

    Kram och ta hand om dig fina du! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>