Lycklig favorit idag!


Hejsan!

Idag har jag vart ute hela förmiddagen och dagen, solat, pysslat med loppan och bara haft det gutt i det härliga vädret. Hade även besök nu ikväll så har fikat, pratat och haft det trevligt. Min lilla ponny fick komma ut idag en sväng, snacka om att hon vart lycklig! Man själv blir så glad när man ser hur hon trivs och gör helt till sig för hon blev så glad över att få komma ut igen efter vilan.

Ska nu resten av kvällen bara ta det lugnt, är lite hängig så ska sätta mig med ett täcke runt mig, dricka en Celsius samt plugga matte. Kommer säkert somna tidigt ikväll, känns som så! Ska i alla fall va hos frisören vid klockan 9 imorgon så blir att gå upp rätt så tidigt :)

Bjuder på två nytagna bilder på min favorit!IMG_4456.JPGIMG_4458.PNG

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>