Skönt lättare pass på gymmet!


Hejsan på er :)

Ikväll fick det bli ett rätt så kort och lite lugnare pass på gymmet. Cyklade 25 min sen gick jag igenom 3 olika rumpövningar 20X3 av varje. Känt mig hängig och knas ett tag nu så man får ta det lite lugnare, sen har jag knappt sovit inatt så snacka om att jag är helt slut nu efter bara detta lilla kvällspyssel på gymmet haha!

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, kommer ut ett till inlägg om ett tag med lite tips samt svar på en fråga. Kramisar på er och hoppas ni haft en härlig onsdag :)

IMG_4744.PNG

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>