Celsiuslycka


Öppnade nyss första Celsiusen på flera dagar, eller…..?

Har ju vart utomlands så det va speciellt att öppna en Celsius när man kom hem haha. Fast vet ni vad, nu ska jag ta och berätta Celsiusmupp som jag är att jag faktiskt hade med mig tre Celsius i resväskan ner till Capri. Hade lixom inte klarat mig utan de dessa dagar där nere. Så de bodde i lilla minibaren som fanns på hotellrummet. Här snackar vi Celsiusmupp 😀

Nu ska jag i alla fall klunka i mig denna Citron/Limen sen hoppa i jobbkläder och om en timma ska jag bort till Konsum och jobba några timmar. Vi ska inventera eller vad det nu heter hehe. Så ska möta upp Fanny först så ska vi bort och jobba ett par timmar ikväll.

IMG_4932.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>