Vill iväg igen!


Vart hemma i Sverige 2 dagar nu efter resan och jag känner redan att det är dax att boka nästa resa. Vill till nått riktigt varmt land, bara komma iväg lite igen, ha nått att se fram emot lixom!

Ska jobba nästan hela sommaren men hade vart skönt att åka iväg antingen innan eller precis efter, alltså i slutet av sommaren. Förra året i Juni så va jag i Turkiet tillsammans med en kompis, riktigt mysigt va det och sjukt varmt haha! Är sugen på nått liknande, fast till ett helt annat land. Kanske Mallorca, trots att jag vart där tre gånger tidigare men det är sååå fint där 😀

IMG_2219

 

 

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Vill iväg igen!

  1. Hej!!
    Hoppas du hade det bra på din resa, det verkar så! Jag undrar bara om du har sett mitt mail? Jag säljer som sagt alla möjliga produkter, allt från träningsprodukter till skönhetsprodukter, hör gärna av dig så kan vi prata mer om det.

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>