Frukt, skratt och snart ledigt!


Hejsan sötnosar!

Igår efter skolan så åkte jag in till stan med Tora, vi åt och gick i lite affärer sen på kvällen blev det fruktstund och en massa skratt haha, hade en bra kväll igår helt enkelt. Är på skolan nu, senare i eftermiddag sen så åker jag och Fanny in till stan en sväng innan vi sedan åker hem till lilla Mönsterås för några dagar ledighet nu. Idag är det ju valborg, så mys! Inte helt bestämt mig för om jag ska på en fest i Mönsterås eller om det blir nått helt annat, sånt som märks :)

IMG_5035.PNG

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>