Stor & rolig uppgift!


Nu ska jag ta och berätta va det va jag menade igår när jag skrev att jag fått en lite större uppgift som jag ska göra. Jo jag har blivit erbjuden att fota till/för Fitnessgurus Instagram och sida. Va en som jobbar hos Fitnessguru som följt mig på Instagram under en längre tid och han kontaktade mig via mejl och sa att han tyckte jag tog bra och fina bilder, så jag fick denna förfrågan och är verkligen så pepp på att göra detta så bra som möjligt. Kommer få hem produkter som ska fotas, och nu är det inga suddiga, snabba och tagna bilder med mobilkamera som gäller utan nu ska mina fotokunskaper sättas på prov rejält haha, dax att ta fram den riktigt duktiga sidan, försöka i alla fall :)

Ska bli spännande och himla roligt att samarbeta på ett sånt här sätt samtidigt som jag även kommer få behålla produkterna och använda det. Redan nästa vecka kommer detta påbörjas.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>