Måndag igen!


Godmorgon hjärtan!

Igår eftermiddag och kväll hade jag bara egentid. La precis allt åt sidan och bara va lixom, hur skönt som helst va det och riktigt behövligt! Haft ont i magen flera dagar, tänker en massa, går och funderar för mycket tills jag till slut får flippet på mig själv så igår va det behövligt med lite egentid. Idag är det måndag igen, helt okej! Skönt med ny vecka faktiskt, en kort skolvecka på G. Ledig idag men ska jobba några timmar på Konsum sen är jag ledig torsdag och fredag också och på fredag ska jag på bal, ska bli såå kul, ser fram emot det!

Hoppas ni får en härlig start på nya veckan 😀

IMG_5698.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>